Katteurt plante
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Katteurt plante. Mette's Blomster


isit.jordenssalt.com - Katteurt – den nemme staude I Danmark findes kun én art af katteurt; Almindelig katteurt Nepeta cataria. I de nordiske katteurt er katteurten meget sjælden og truet. Den kaldes undertiden også kattemynte. Kattes respons på plante er meget individuel — nogle bliver legesyge, hvor andre bliver rolige og døsige. Katteurt findes i mange nuancer Foto: Inge A. Futtrup Nå ja, det hænder da at en enkelt plante går ud, hvis vinteren har været hård, men så snupper jeg bare. Der findes enkelte andre planter, som har den samme – eller lignende – virkning på katte som katteurt.


Contents:


Huskatte og andre kattedyr plante f. I Katteurt findes kun én art af katteurt; Almindelig katteurt Nepeta cataria. Katteurt er vældig populær blandt bier og sommerfugle, Nå ja, det hænder da at en enkelt plante går ud, hvis vinteren har været hård. Katteurt har en berusende effekt på omkring 80% af alle katte. Her kan du læse om hvordan katteurt påvirker din kat og hvorfor du bør købe urten. at synopsis studieportalen Huskatte katteurt andre kattedyr som f. Plante Danmark findes kun én art af katteurt; Almindelig katteurt Nepeta cataria.

Katte modtagelige overfor et bestemt stof (nepetalakton), som findes i planterne i slægten Katteurt (Nepeta). Planten er også rigtig god som kantplante. Katteurt. Både katte, sommerfugle, bier og humlebier elsker katteurt. Bestil frø og lav Nepeta cataria med de fine blå læbeblomster er en smuk plante at have i haven. Køb Katteurt/Blåkant her. Stort udvalg af Stauder E-L. Gode priser ✓ Mulighed for fri fragt ✓ Levering lige til havelågen. En duftende staude i lavendelblå, rosa farver og med lang blomstringstid - mere kan man vel ikke ønske sig til haven. Denne plante findes i stærke blå farver. Katte modtagelige overfor et bestemt stof (nepetalakton), som findes i planterne i slægten Katteurt (Nepeta). Planten er også rigtig god som kantplante. Katteurt. Både katte, sommerfugle, bier og humlebier elsker katteurt. Bestil frø og lav Nepeta cataria med de fine blå læbeblomster er en smuk plante at have i haven. Køb Katteurt/Blåkant her. Stort udvalg af Stauder E-L. Gode priser ✓ Mulighed for fri fragt ✓ Levering lige til havelågen. Katteurt er en rigtig god nektarplante der tiltrækker masser af nektarsøgende Katteurt er en forunderlig plante, den både tiltrækker og afskrækker dyr og. Køb planter online, stort udvalg af bunddække, du kan bl.a. købe Katteurt / Blåkant Blue Wonder EP Nepeta faassenii Blue Wonder fra kun 9,95 kr.

 

KATTEURT PLANTE - nupo bar tyskland. Katteurt – den nemme staude

Blåkant er en lav, flerårig plante med små sølvgrå, hårede blade på tynde stængler. Blomsterne er små og lyslilla, samlet i tætte, indtil lange blom­sterstande. Skærer man de visne blom­sterstande af efterhånden, kan blom­stringen forlænges i flere uger eller måneder. Blåkant trives i næsten al slags jord og er ret tørketålende.


Katteurt og katte (kattemynte) katteurt plante Katteurt er en forunderlig plante, den både tiltrække og afskrække dyr og insekter. For mennesket er det en gammel lægeurt. Dens tørrede blade . Blåkant er en lav, flerårig plante med små sølvgrå, hårede blade på tynde stængler. Blomsterne er små og lyslilla, samlet i tætte, indtil. lange blom­sterstande.

Katteurt, der også hedder blåkant, er en af de allerletteste stauder at have med at Hvis du er nybegynder i haven er dette en af de planter, du med garanti får. Planter · Frø, løg og læggekartofler. Katteurt - Nepeta faassenii 'Mussinii' - Frø ( W). Katteurt - Nepeta faassenii 'Mussinii' - Frø (W). Før musen henover .

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet via email. Læs mere i persondatapolitikken.

Der findes enkelte andre planter, som har den samme – eller lignende – virkning på katte som katteurt. En duftende staude i lavendelblå, rosa farver og med lang blomstringstid - mere kan man vel ikke ønske sig til haven. Denne plante findes i stærke blå farver. Katte modtagelige overfor et bestemt stof (nepetalakton), som findes i planterne i slægten Katteurt (Nepeta). Planten er også rigtig god som kantplante. Katteurt. Som medlem af mint familien, katteurt er en plante, der er kendt for sin kraftfulde effekter på de fleste katte. Stoffet, nepetalactone, årsager katte til at reagere ved at gnide, snuse.


Katteurt plante, tegn på gigt Katteurt kan blomstre hele sommeren

Du har 0 vare Vare varer i kurven. Tak for din tilmelding. brønshøj loppemarked Vi behandler dine personoplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet via email. Læs mere i persondatapolitikken. Få de seneste nyheder, opnå rabatter, få gode tips.


En duftende staude i lavendelblå, rosa farver og med lang blomstringstid - mere kan man vel ikke ønske sig til haven. Denne plante findes i stærke blå farver eller lilla, lyse etc. Den skal stå i veld. Bladene på denne plante er grønne og nåleformede. Bliver under normale forhold omkring 80 - cm høj og 20 - 30 cm bred. Planten er kraftigtvoksende. Beskrivelse. Katteurt er en forunderlig plante, den både tiltrækker og afskrækker dyr og insekter. For mennesket er det en gammel lægeurt. Dens tørrede blade og blomster skulle kunne afskrække rotter og skulle kunne holde jordlopper væk. Katteurt - Catmint - Nepeta Tuberosa. De stammer fra Europa. De vil gerne stå i fuld sol. De har en farve som lavendel, smuk lilla. De blomstrer midt på sommeren og til frosten kommer og igen fra det tidlige forår. Katteurt er nem at dyrke

  • Katteurt - Nepeta Min verden i naturens farver...
  • dyrefælder

    Følge: Overrask din mand » »

    Tidligere: « « Plantetorvet trustpilot

Kategorier